Home / Majdanpek / Tuca FUDBALERA u MAJDAMPEKU

Tuca FUDBALERA u MAJDAMPEKU

Fudbaleri linčovali svoje kolege
By Miloš Zdravković

Igrači Majdanpeka tukli konkurente iz FK Slatina dok su se pripremali za meč

Uprava i igrači Fudbalskog kluba Slatina iz Bora preživeli su 7. juna linč u mestu Klokočevac u opštini Majdanpek pre početka utakmice sa lokalnim timom Radnički. U zvaničnom saopštenju članovi Slatine ističu da su na njih nasrnuli fudbaleri FK Majdanpek potpomognuti pijanim navijačima i da tokom napada nisu dobili pomoć policije ili nekog zvaničnog lica domaćeg kluba. “Doživeli smo neviđenu


torturu, u analima fudbala i sporta nezabeleženu, kada su rukovodstvo i igrači nama konkurentskog kluba Majdanpek u borbi za prvo mesto i plasman u Timočko-pomoravsku zonu provalili u svlačionicu naših igrača i počeli da ih tuku pivskim flašama i palicama. Staklo je prštalo na sve strane, igrači i trener su vrištali i zapomagali, ali uzalud. U tom trenutku nije bilo prisutno nijedno službeno lice domaćeg Radničkog kao ni policije, iako se to dešavalo samo pola sata pre početka utakmice. Pošto smo danima učestalo dobijali najstrašnije pretnje iz tabora FK Majdanpek, 5. juna smo obavestili policijsku upravu u Boru da nam pruži bezbednost u Klokočevcu. Uprkos tome, nijedno službeno lice nije bilo prisutno, čime su direktno ugrozili naše živote. Igrači i rukovodstvo FK Majdanpek su, nakon svoje utakmice u prepodnevnim časovima, došli organizovano, predvođeni svojim predsednikom Goranom Antićem, da ostvare ono što su danima najavljivali”, piše u saopštenju FK Slatina.

GORAN ANTIĆ: LAŽU!

Predsednik Majdanpeka Goran Antić obećava da će svaki igrač za koga se dokaže da je učestvovao u prebijanju fudbalera Slatine biti isključen iz njegovog kluba. – Navodi o mom učešću u incidentu su obična laž. Ne podržavam ono što se dogodilo u Klokočevcu i obećavam da će svaki igrač biti isključen iz kluba ako istražni organi dokažu da je učestvovao u prebijanju. Posle toga ću ja podneti ostavku, jer ne želim da mi se kalja ugled zbog huligana – rekao je Antić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

ATV AVANTURA 2022 – 14.maja u Knjaževcu

ATV klub Stara planina i ove godine, tradicionalno organizuje popularnu ATV Avanturu. ...