Home / 2022 / U Kalni održane Seoske sportske igre – Vasilj najbolji !!!

U Kalni održane Seoske sportske igre – Vasilj najbolji !!!

Drugi put zaredom u opštini Knjaževac organizuju se Seoske sportske igre.

▫️Ove godine u Kalni, učestvovale su takmičarske ekipe iz knjaževačkih sela Gornje Zuniče, Trgovište, Jakovac, Debelica, Vasilj, kao i domaća ekipa iz Kalne.

▫️Prisutne je pozdravio Marko Stojanović, predsednik Skupštine opštine Knjaževac.





“Seoske sportske igre su već tradicija – prošle godine organizovane su u Minićevu, ove godine su u Kalni. Sve je organizovano na vrhunskom nivou. Puno je ljudi u Kalni, posle mnogo godina Kalna je puna, nasmejana, razdragana, tako da je to cilj – danas nema pobednika, danas su svi pobednici i tako treba da bude i u daljim takmičenjima”, rekao je Marko Stojanović, predsednik Skupštine opštine Knjaževac

▫️Takmičari su se nadmetali u 11 disciplina: trke u džaku, fudbal, odbojka, šah, nadvlačenje štapa, razvlačenje konopca, skok u dalj iz mesta, poligon spretnosti, bacanje kamena s ramena, rvanje, obaranje ruku.
▫️Pobednik Seoskih igara je ekipa iz Vasilja, drugo mesto zauzela je ekipa iz Trgovišta, dok je treće mesto pripalo Gornjem Zuniču.

▫️Organizator Seoskih sportskih igara je Sportski savez Srbije, Sportski savez Knjaževca, a pod pokroviteljstvom Opštine Knjaževac.

Sportski savez Srbije





Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...