Home / 2020 / Zavirite u objekat Tekijanka na novoj lokaciji u Knjaževcu

Zavirite u objekat Tekijanka na novoj lokaciji u Knjaževcu


U ponedeljak, 7. septembra 2020.  počeo je sa radom još jedan Tekijanka market u Knjaževcu, na novoj lokaciji, u ulici 9. brigade broj 7. Ovo je treći po redu maloprodajni objekat domaćeg trgovinskog lanca u ovom gradu.  Moderan i savremen objekat a i dalje veoma topao nudi kupcima 4000 različitih artikala na prodajnoj površini od oko 200 kvadratnih metara.

Prostran parking ispred objekta omogućava da se pordična kupovina obavi na tenane, dok ponuda asortimana kao što je upakovano sveže meso i raznovrstan već narezani suhomesnati program, omogućava brzu kupovinu bez dužeg zadržavanja u objektu.

Pored velikog broja atikala koji se svakodnevno mogu naći na akciji, akcenat je na pijaci bogatoj svežim voćem i povrćem, proizvodima kako vodećih brendova tako i proizvodima robne marke Domaćeg Trgovinskog Lanca koji se u Timočkoj krajini mogu naći samo u maloprodajnim objektima Tekijanka i to  po veoma povoljnim cenama.

Na dan otvaranja porodična kompanija Tekijanka je ponovo, kao nebrojano puta do sada, dokazala svoju humanost. Pomoć za lečenje u iznosu od 200 hiljada dinara dobio je dečak od 18 meseci, mali Lazar Stojković z Knjaževca.

Pomoć od 100 hiljada dinara dobio je Stefan Stanojević, čije su majka i supruga radnice novootvorenog objekta. Novčani ček u vrednosti od 50 hljada dinara je dobila i OŠ Vuk Karadžić iz Knjaževca.

Objekat velikog srca radi od ponedeljka do subote od 07 do 21 a nedeljom od 08 do 14 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...