Home / 2020 / Druga sednica Skupštine opštine Knjaževac – Usvojen završni račun opštinskog budžeta (Snimak)

Druga sednica Skupštine opštine Knjaževac – Usvojen završni račun opštinskog budžeta (Snimak)

Danas je održana druga sednica Skupštine opštine Knjaževac , sazvana po hitnom postupku, zbog rokova vezanih za usvajanje završnog računa budžeta opštine za 2019. godinu.

Odbornici su danas doneli i rešenja o imenovanju stalnih radnih tela Skupštine. Druga sednica Skupštine opštine, sazvana je po hitnom postupku, zbog rokova vezanih za usvajanje Završnog računa budžeta opštine za 2019. godinu. Kako je objasnila Ankica Marković, rukovodilac odeljenja za budžet i finansije, zbog pandemije koronavirusa i vanrednog stanja, taj rok produžen do 11. septembra.





Marković je istakla da je opština Knjaževac u protekloj godini na raspolaganju imala milijardu i 58 miliona dinara, te da je potrošeno milijardu i 43 miliona. Prema oceni revizora, finansijski izveštaji prikazali su istinito i objektivno po svim materijalno značajnim pitanjima, finansijski položaj opštine Knjaževac. Pored Završnog računa budžeta, odbodnici su usvojili i rešanja o imenovanju stalnih skupštinskih radnih tela, odnosno komisija.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...