Home / 2021 / Uručeni sertifikati Regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior”

Uručeni sertifikati Regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior”

Na ceremoniji u Zaječaru, u četvrtak 18. februara, predstavnicima Kafe-poslastičarnice “Stella Lux” i Irish Puba “Rivendell” uručeni su sertifikati “Balcanica Superior”.

Ove dve kompanije su prve kompanije iz Zaječara koje su ispunile sve kriterijume i stekle pravo korišćenja prestižnog statusa koje danas ima 19 kompanija iz istočne Srbije.

Pored navedenih kompanija, od novembra 2018. ovaj status su stekli i: “Timomed” – Knjaževac, Vinarija RAJ – Negotin, Adonis – Sokobanja, Vinarija Matalj – Negotin, Hoteli “Albo“ iz Bora i Đerdap iz Kladova, Restoran “Župan” – Sokobanja, “MDS” – Knjaževac, Etno selo “Gostoljublje” – Negotin, “SCS Plus” – Knjaževac, “Frutimo” – Knjaževac, Pivnice „C’est La Vie“ – Rajac i “Jovanović“ iz Rogljeva, „Atrijum“ Apartmani, Restoran „Jezero“ i „Glikerija“ iz Kladova i Vinarija Mikić iz Negotina.
Javni poziv za preduzeća iz istočne Srbije za dodelu prava za korišćenje Regionalnog brenda je otvoren i sva preduzeća koja su zainteresovana, mogu svoju prijavu podneti na internet stranici Regionalnog brenda www.balcanicasuperior.rs gde se mogu dobiti i sve neophodne informacije.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...