Home / Knjaževac / U Knjaževcu održano predavanje o ruralnom i e-turizmu (Video)

U Knjaževcu održano predavanje o ruralnom i e-turizmu (Video)

Danas u Regionalnom centru za stručno usavršavanje u Knjaževcu nastavljena realizacija projekta “Zajedno možemo sve”.

Predavanje o e-turizmu održao je Milan Stojković, stručnjak za on-line marketing, dok je o ruralnom turizmu govorila Dragica Jocić, turistički inspektor.
Savet za rodnu ravnopravnost opštine Knjaževac realizuje projekat “Zajedno možemo sve”, a njegov opšti cilj je ekonomsko osnaživanje žena iz ruralnih područja i podrška preduzetništvu. Projekat je podržala i lokalna Ženska odbornička mreža opštine. Za učesnice projekta danas je u Regionalnom centru za stručno usavršavanje organizovano predavanje o e-turizmu.

“Cilj predavanja je da skrene pažnju učesnicama projekta kako da struktuiraju svoju prodajnu marketinšku strategiju da bi ona bila efikasna i da ne bacaju novac, dok je drugi deo rezervisan za neku praktičnu primenu, ali one moraju da se i svakodnevno same usavršavaju, s obzirom da se tehnologije neprekidno menjaju”, kaže Milan Stojković iz firme Etourism Consulting.

U popodnevnom delu današnjeg programa o ruralnom turizmu govorila je Dragica Jocić, turistički inspektor.
Za petak je najavljen nastavak obuke. Predavači iz Zavoda za javno zdravlje u Zaječaru, dr Dijana Miljković, specijalista higijene i Miona Veličković, specijalista sanitarne hemije, govoriće o zakonskoj regulativi u oblasti poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, značaju zdravstvene bezbednosti hrane za ljudsko zdravlje, kao i o izradi deklaracije proizvoda i značaju redovne kontrole. Početak je u 11 časova. Dva sata kasnije počinje obuka poljoprivrednica o prodaji proizvoda na kućnom pragu, a predavač je diplomirani inženjer poljoprivrede Valentina Aleksić.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...