Home / 2021 / U ETRU (4.epizoda) – omladinski aktivizam u Knjaževcu (Video)

U ETRU (4.epizoda) – omladinski aktivizam u Knjaževcu (Video)


Centar lokalne demokratije Knjaževac objavio je četvrtu epizodu podkasta “U etru” u kojoj ćete saznati nešto više o počecima organizovanog omladinskog aktivizma u Knjaževcu i borbi za dobijanje prostora za mlade.

O Omladinskom ćošetu i projektima koji su obeležili poslednjih 10ak godina u civilnom sektoru pričali su predstavnica Centra za kreativni razvoj Ana Jovanović i Nikola Živković, aktivista. Emisiju su pripremile mlade reporterke Vidosava Jovanović, Jovana Cvetković i Valentina Milanović.




Aktivnosti projekta “U ETRU”, koji realizuje Centar lokalne demokratije LDA Knjaževac, finansira Evropska Unija kroz program MLADI Instituta za medije i različitost . Sadržaj je isključivo odgovornost LDA Knjaževca i ne odražava nužno stavove Evropske Unije.




Sadržaj je objavljen u okviru projekta “Prve vesti iz Knjaževca – The first news from Knjazevac”. Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...