Home / Kladovo / Rad prodajnik objekata ”Tekijanke” u uslovima vanrednog stanja

Rad prodajnik objekata ”Tekijanke” u uslovima vanrednog stanja

 

Radno vreme prodajnik objekata ”Tekijanke” ostaje nepromenjeno do daljeg, saopštila je danas ova kompanija.

Snabdevanje prodavnica dovoljnim količinama robe, sa akcentom na osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu nastaviće se kao i do sada, a od strane dobavljača ne postoji najava o nestašici bilo kog proizvoda.

Cene proizvoda ostaće stabilne i u skladu sa odlukom Vlade Srbije o ogramičenju visine cena osnovnih životnih namirnica i zaštitne opreme. Kompanija ”Tekijanka” preporučuje građanima da ne prave prekomerne zalihe ovih proizvoda.

U saopštenju se dodaje da zaposleni u prodajnim objektima ”Tekijanke” vode računa o ličnoj zaštiti i dezinfekciji, kao i o dezinfekciji radnih površina, sredstava za rad, alata za pripremu mesa i rezanje suhomesnatih proizvoda i sireva.

Preporuka kupcima je da budu odgovorni i da ne dolaze bolesni u kupovinu, kao i da nose maske ukoliko ih imaju. Ukoliko u prodavnici postoje redovi, treba držati neophodno rastojanje, a u slučaju veće gužve sačekati ispred objekta. Proizvode ne treba dodirivati više puta i vraćati ih na policu, posebno proizvode koji nemaju sopstveno pakovanje, kao što su hleb, voće i povrće.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...