Home / Knjaževac / Pozorišna predstava ”Gospodin poslanik” (Foto & Video)

Pozorišna predstava ”Gospodin poslanik” (Foto & Video)

Sinoć je na  velikoj sceni Doma kulture odigrana pozorišna predstava ”Gospodin poslanik” Produkcijske kuće ”Prizor”.

Priča o našem mentalitetu i bračnim neverstvima zabavila je publiku, a odličan glumački anasmbl predvodili su sjajni Marko Živić i Katarina Marković.

Bora je narodni poslanik, oženjen atraktivnom crnogorskom manekenkom Hristinom. Ali, dopada mu se i koaliciona koleginica Mađarica Erika, pa priprema teren da je dovede kući. Iz osvete, njegova žena želi da  uradi isto sa svojim fitnes trenerom. Tu na scenu stupa služavka Kristina. Uzima stvar u svoje ruke i spasava brak. Predstava ”Gospodin poslanik” nije, uprkos naslovu, otvorila neke teške teme iz srpske stvarnosti. Njen zadatak bio je da na publiku prenese dobru energiju, da je zabavi i nasmeje, ali da, ipak, na tragu Sterije i Nušića, postavi brojna pitanja, kaže nosilac glavne uloge Marko Živić.

”Čudna su vremena u kojima živimo. Svet ide u nekim čudnim pravcima. Narod je uplašen i zbunjen, ne zna ni šta je dobro, ni šta nije dobro. Pozorište možda nema odgovore, ali mora da postavlja pitanja.”

Na kraju teškog radnog dana, ispunjenog crnim temama, ljudima je potrebno da se razgale uz komediju, kaže Katarina Marković, koja se sjajno snašla u ulozi kućne pomoćnice iz Čajetine.

”Nekome ko završi svoj radni dan, svakako je najlakše da katarzu doživi kroz smeh”.

Staša Radulović tumači lik supruge Hristine, Bojana Grabović ljubavnice Erike. Fitnes isntruktora iga Saša Joksimović. Predstava je nastala u produkcijskoj kući ”Prizor”. Autor i reditelj je Rade Vukotić.

U nastavku teksta možete videti najzabavnije detalje sa sinoćne predstve sa pratećim fotografijama.




[FAG id=48482]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...