Home / 2021 / Održana 29.sednica Opštinskog veća opštine Knjaževac

Održana 29.sednica Opštinskog veća opštine Knjaževac

Juče je u sali Opštinskog veća održana 29.sednica veća opštine Knjaževac.

Večnici su na jučerašnjoj sednici Opštinskog veća,  razmatrali predlog rešenja o davanju saglasnosti na godišnji program poslovanja.

Takođe usvojen je predlog rešenja o davanju saglasnosti na Program korišćenja sredstava iz budžeta opštine Knjaževac za 2021 godinu “Privrednog društva slobodna zona Timok DOO Knjaževac”.
Dodeljene su jednokratne novčane pomoći za lečenje steriliteta, nezaposlenim majkama trećeg i četvrtog deteta, kao i za pomoć lečenja dece.Razmatran je zahtev i predlog rešenja za dodelu pomoći u vidu građevinskog materijala, kao i predlog o korišćenju stalne budžetske rezerve.

Dnevni red dopunjen je sledećim tačkama:



Razmatranje Predloga odluke o donošenju Programa o dopuni Programa otuđenja, davanja u zakup i pribavljana građevinskog zemljšta za 2021. godinu, razmatranje Predloga odluke o donošenju Programa o dopuni Programa otuđenja, pribavljanja, davanja u zakup i održavanja poslovnog prostora opštine Knjaževac za 2021. godinu,  Razmatranje Predloga odluke o utvrđivanju broja dece u vaspitnim grupama u Predškolskoj ustanovi “Bajka” Knjaževac, Razmatrannje Predloga rešenja o izmeni Rešenja o odobravanju Godišnjeg programa Sportskog saveza Knjaževca i Godišnjih programa organizacija u oblasti sporta sa sedištem na teritoriji opštine Knjaževac- članova Sportskog saveza Knjaževca kojim se zadovoljavaju potrebe i interesi građana u oblasti sporta u opštini Knjaževac u 2021. godini.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...