Home / Najave / Na 13. noćnom turniru u futsalu pobedila ekipa TR Goran iz Knjaževca

Na 13. noćnom turniru u futsalu pobedila ekipa TR Goran iz Knjaževca

Na 13. noćnom turniru u malom fudbalu, pobedio je TR Goran iz Knjaževca, drugo mesto pripalo je KMF Ozrenu iz Sokobanje dok su treće i četvrto mesto zauzele ekipe iz Aleksinca – Bolero Natali spa, treće i Doktori, četvrto.

Za najboljeg igrača ovog turnira proglašen je Vladimir Stojadinović iz TR Goran, a za najboljeg golmana Ivan Stojković iz KMG Ozren. Nagrade najboljim ekipama i pojedincima uručio je zamenik predsednika opštine Sokobanja, Vladimir Milovanović.




Ukupan fond nagrada za prvoplasirane ekipe, koji je iz pomoć lokalne samouprave obezbedio Sportski savez opštine Sokobanja, iznosio je 300.000 dinara od kojih je za prvo mesto na turniru obezbeđena novčana nagrada u iznosu od 180.000 dinara, za drugo mesto 80.000 dinara dok je za trećeplasiranu ekipu nagrada iznosila 40.000 dinara. Mnogobrojni sponzori pomogli su održavanje turnira i nagradili najistaknutije pojedince.

Stevan Manić, predsednik Sportskog saveza opštine Sokobanja, rekao je da je izuzetno zadovoljan time kolika je bila posećenost ovog turnira, što je dokazalo da Sokobanjci vole sport i futsal, i da će se raditi na tome da svake naredne godine organizacija bude još bolja i na višem nivou.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...