Home / 2020 / Knjaževčani pomogli u prikupljanju novca za lečenje Lazara Stojkovića

Knjaževčani pomogli u prikupljanju novca za lečenje Lazara Stojkovića

„Porodični centar“ u saradnji sa ljudima dobre volje organizovao je u subotu 3. oktobra humanitarni bazar na platou ispred Doma kulture.

Tom prilikom, prikupljeno je 124 000 dinara koje su direktno uplaćene na žiro račun fondacije “Budi human – Aleksandar Šapić“ koji je ova fondacija namenski otvorila za Lazara. Učešće u ovoj humanitarnoj akciji imali su svi Knjaževčani, od mališana u PU “Bajka”, vaspitača, osnovaca i srednjoškolaca do starijih sugrađana.

Kada je nekome potrebna pomoć, Knjaževčanima nije teško da se organizuju i pokažu humanost na delu. Tako je bilo i na ovom bazaru kada su ljudi ponudili ono što imaju. Najmlađi Knjaževčani su svom drugu Lazaru poklonili lutkarsku predstavu, a po simboličnim cenama prodavale su se polovne igračke, knjige, suveniri, ručno rađeni predmeti, slatkiši i vaučeri za različite usluge.





Deo vaučera koji su preostali, sugrađani će moći da kupe u prostorijama Udruženja „Porodični centar“ do 15. oktobra, a sav naknadno prikupljen novac biće takođe uplaćen na Lazarev račun kod fondacije „Budi human“. Određene donirane stvari „Porodični centar“ će oglasiti preko društvenih mreža i na taj način prikupiti dodatna sredstva. Takođe, zahvaljuju svim učesnicima u ovoj lepoj akciji.

Ukoliko niste bili na bazaru, a želite da na neki način doprinesete Lazarevom lečenju, možete upisati 850 i poslati SMS na 3030.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...