Home / Knjaževac / Knjaževačka gimnazija dobiti potpuno novi izgled

Knjaževačka gimnazija dobiti potpuno novi izgled


U Knjaževačkoj gimnaziji uveliko se radi na uređenju enterijera škole. Nakon raspusta učenike će dočekati kompletno uređene i okrečene učionice, uređen gym teatar, popločan plato u novom delu zgrade kao i novi podovi u svim učionicama.

“Koristimo dane zimskog raspusta da nastavimo akciju sređivanja knjaževačkih škola. U Knjaževačku gimnaziju u prethodnim godinama uloženo je mnogo para: uradili smo fasadu, fiskulturnu salu, toalete, uredili dvorište… Sada želimo da podove u svim učionicama koji su ovakvi u zadnjih 40-50 godina potpuno renoviramo da bi naši gimnazijalci drugo polugođe započeli u novom ambijentu, u novim i lepim učionicama. Kupili smo nameštaj, uredićemo dodatno i sanitarne čvorove. Trudimo se zaista da pružimo dobre uslove za rad i našim prosvetnim radnicima i našim gimnazijalcima koji su sada tu, ali da učinimo naše srednje škole privlačnijim i za naše osmake. Želimo da oni ostanu i da pohađaju knjaževačke srednje škole, jer sam siguran da knjaževački prosvetni radnici i u Tehničkoj školi i u Gimnaziji apsolutno mogu kvalitetom svoje nastave da pariraju bilo kojoj školi u bilo kom mnogo većem gradu u Srbiji. Upravo zato hoćemo da i njima a i đacima stvorimo dobre uslove za rad,” rekao je Milan Đokić ovom prilikom.





Sređivanje knjaževačkih škola, briga o obrazovanju i daljem napredovanju učenika zadatak je koji stoji pred lokalnom samoupravom koja se trudi da dobre učenike nagradi, ali i da im obezbedi dobru i podsticajnu sredinu u školama.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...