Home / 2022 / KNJAŽEVAC : OBAVEŠTENjE O MOGUĆNOSTI GLASANjA VAN GLASAČKOG MESTA

KNJAŽEVAC : OBAVEŠTENjE O MOGUĆNOSTI GLASANjA VAN GLASAČKOG MESTA

Izborna komisija opštine Knjaževac, obaveštava glasače sa teritorije Opštine Knjaževac da mogu da obaveste glasački odbor da žele da glasaju van glasačkog mesta počev od petka, 14. januara 2022. godine, a najkasnije do 11.00 časova na dan glasanja, 16. januara 2022. godine (nedelja).

Obaveštavanje glasača o potrebi da glasa van glasačkog mesta u petak, 14. januara 2022. godine i u subotu, 15. januara 2022. godine, vrši se u vremenu od 08.00 časova do 20.00 časova, na brojeve telefona 064/8643324 i 064/8643325.



Obaveštavanje glasača o potrebi da glasa van glasačkog mesta na dan glasanja, 16. januara 2022. godine vrši se najkasnije do 11.00 časova, na napred navedene brojeve telefona ili neposredno glasačkom odboru na glasačkom mestu gde taj glasač glasa, lično ili preko lica koje sam glasač odabere.

Naglašavamo da van glasačkog mesta mogu da glasaju samo ona lica koja nisu u mogućnosti da lično dođu na glasačko mesto iz zdravstvenih razloga, osobe sa invaliditetom i nemoćna stara lica, kao i glasač oboleo od zarazne bolesti COVID-19, ili ima simptome te bolesti ili mu je određena mera karantina. Napominjemo, da glasač oboleo od zarazne bolesti COVID-19 ne sme da ima direktan kontakt sa glasačkim materijalom i može da glasa isključivo uz pomoć pomagača, koji umesto njega preuzima i predaje glasački materijal poverenicima glasačkog odbora, uključujući i odgovarajući identifikacioni dokument tog glasača. Pomagač može biti samo lice koje nije obolelo od zarazne bolesti COVID-19.

Prilikom prijavljivanja, glasač mora da navede sledeće lične podatke: ime i prezime, JMBG, adresu prebivališta i kontakt telefon, kao i razloge zbog kojih nije u mogućnosti da glasa na glasačkom mestu.

IZBORNA KOMISIJA OPŠTINE KNjAŽEVAC



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...