Home / 2022 / Knjaževac : Izveštaj za tok pandemije COVID-19 od 6. do 9. januara 2022. godine

Knjaževac : Izveštaj za tok pandemije COVID-19 od 6. do 9. januara 2022. godine

Korona

Prema pristiglim kovid izveštajima Zavoda za javno zdravlje “Timok” za period od 6. do 9. januara 2022. godine na području opštine Knjaževac, korona virus zabeležen je kod dvadeset sedmoro ljudi.

Prema izveštaju od 6. januara, u referentnu laboratoriju upućeno je 20 PCR testova sa teritorije opštine Knjaževac i rezultati ovih testova su negativni. Urađeno je 177 antigen testova od kojih je rezultat pozitivan kod osam testova.

Prema izveštaju od 7. januara, u referentnu laboratoriju upućeno je osam PCR testova i rezultati ovih testova su negativni. Urađeno je 127 antigen testova, od čega je devet testova sa pozitivnim rezultatom.


U referentnu laboratoriju 8. januara upućen je jedan PCR test i rezultat ovog testa je negativan. Urađeno je 99 antigen testova, a kod šest testova registrovan je Kovid 19.

Po poslednjem izveštaju od 9. januara, u referentnu laboratoriju nisu upućeni PCR testovi sa teritorije opštine Knjaževac. Urađeno je 95 antigen testova: četiri testa su sa pozitivnim rezultatom.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...