Home / 2021 / Hitan pregled svih stabala na javnim površinama u Knjaževcu !!!

Hitan pregled svih stabala na javnim površinama u Knjaževcu !!!

 

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić najavio je da će nadležne službe  u saradnji sa Šumskom upravom Knjaževac po Hitnom postupku ovih dana pregledati sva stabla na javnim površinama, šetalištima, parkovima i školama u Knjaževcu.

Po rečima predsednika Đokića, cilj je da se spreče eventualne nesreće izazvane lomljenjem trulih i starih stabala ili grana za vreme vremenskih nepogoda kao što je to bio sa nedavnom olujom.

Ukoliko ima stabla koje je neophodno ukloniti jer su sklonja lomljenju, odmah ćemo zasaditi mlada stabla, jer nam je cilj da iza sebe, sledećim generacijama ostavimo čistiju životnu sredinu i više zelenila nego što smo nasledili od prethodnih generacija, poručio je Đokić većnicima na zadnjoj sednici veća.




Sadržaj je objavljen u okviru projekta “Prve vesti iz Knjaževca – The first news from Knjazevac”. Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...