Home / Knjaževac / AGRO – Knjz novi sistem informisanja poljoprivrednika u Knjaževcu

AGRO – Knjz novi sistem informisanja poljoprivrednika u Knjaževcu

Opština Knjaževac jedna je od retkih opština u Srbiji koja je za svoje poljoprivredne proizvođače omogućila da na svojim mobilnim uređajima, putem SMS poruke AGRO – Knjz dobijaju sve važne informacije o državnim i loklanim konkursima, kao i ostale informacije od značaja za efikasniji razvoj poljoprivrede i samih poljoprivrednih gazdinstava sa teritoriji knjaževačke opštine. 

Ovu novinu najavio je predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić rekavši da će poljoprivrednici preko ovog info centra dobijati najbitnije informacije, koje će im mnogo značiti.

Cilj otvaranja servisa ,,AGRO – Knjz” je da poljoprivrednici i svi oni koji žele da se bave poljoprivredom budu u toku sa dešavanjima, konkursima i drugim informacijama iz oblasti poljoprivrede.

Predsednik Đokić je istakao da su poljoprivrednici u npr. Vojvodini mnogo više informisaniji i zato imaju veće procente državnih subvencija.


Naši ljudi nisu informisani u toj meri, ali mi želi to da promenimo. Naši poljoprivrednici će dobijati informacije na vreme, a biće tu i informacija vezanih za međusobnu koordinaciju proizvođača. Na primer, voćara i pčelara, kada je sezona prskanja voća, rekao je Đokić.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...