Home / Ekonomija / RASPAD RTV VG4!!!!!!!!

RASPAD RTV VG4!!!!!!!!

Poštovani,

želim da Vas obavestim o konfuziji koja je nastala posle raskida
kupoprodajnog Ugovora sa RTV “VG-4” Knjaževac,
(nekadašnji JIP “Knjaževac”
Ugovor je nedavno raskinut od strane Agencije za privatizaciju, u jeku su licitacije, sudske, za namirivanje radnike koji su tužili RTV za zaostale zarade (od juna prošle godine, ni plate, ni doprinosa), a obavezni učesnik licitacija je i “gazda” Goran Vesić, koji je do sada kupio većinu opreme, tako da i posle raskida Ugovora, postaje – vlasnik opreme! Zakup prostorija je takođe prebacio na svoju firmu iz Niša, ali i dva knjaževačka broja telefona!
Petoro radnika je prešlo u njegovu firmu Preduzeće za puteve “Niški VG-4” iz Niša, gde su dobili Rešenja na 3 meseca za radna mesta: novinar, snimatelj, realizator…hmmm…mislio sam da u takvim firmama rade drugi profili…no, ovo je zemlja bajki!? Inače, ta firma se obavezno pojavljuje na licitaciji.
Ostali radnici se vode, pod starim nazivom, kao radnici JIP”Knjaževac” i čeka se postavljenje nekog od strane države za nadgledanje situacije do daljnjeg.
Šta je nelogično, a mislim i protivpravno…RTV program se i dalje emituje, pod logom firme koja praktično više ne postoji (dozvola je izdata za RTV “VG-4” Knjaževac), a realizuju je ljudi iz niškog Preduzeća za puteve…STRAŠNO!
Dakle, slikovito, “neko je umro, ali ti i dalje koristiš njegovu ličnu kartu!”
Ja sam RTV tužio, ali i dao otkaz početkom marta, posle odsustva od 15.09.2008.g. u vidu prisilnog plaćenog odsustva, a onda i dobrovoljnog neplaćenog i godišnjeg odmora…NISAM ŽELEO VIŠE PONIŽAVANJA, ali me boli cela situacija u jedinoj lokalnoj RTV!
POSTAĆEMO “MEDIJSKO SELO”!

Saša Todorović, novinar “na ledu”,
član UNS-a.

One comment

 1. Саша Тодоровић

  Poštovani,

  na osnovu rezultata 2. licitacije raspisane od strane Opštinskog suda u Knjaževcu, jedan deo svojih potraživanja i kolege M.S. (zaostalih zarada) od strane RTV “VG-4” Knjaževac smo izvršili uzevši audio-miksetu holandske proizvodnje, god. 2007, “AIRMATE”.

  Mikseta je na prodaji, a lice za kontakt i sva vaša pitanja je dipl.maš.inž. Boban Aranđelović, kolega koji je i sam učestvovao u nabavci opreme te godine, pa i dotične miksete.
  Telefoni: 019 738-100 i 064 05 333 95.

  Pozdrav, Saša Todorović, novinar, 064 23 29 487.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...