Home / Knjaževac / Uspešno završena građevinska sezona u opštini Knjaževac

Uspešno završena građevinska sezona u opštini Knjaževac

Asfaltiranjem nekoliko manjih ulica u više delova Knjaževca zaokružena je uspešna ovogodišnja građevinska sezona.
Sve što smo u 2018. godini planirali, uspeli smo i da realizujemo, rekao je predsednik opštine Milan Đokić koji je juče obišao radove na asfaltiranju dela Karađorđeve ulice, u blizini Doma starih „Vila Katarina“.

Povoljne vremenske prilike omogućile su da do sredine novembra traje sezona radova na lokalnoj putnoj mreži. Juče je završeno asfaltiranje dela Karađorđeve ulice prema Domu za stare „Vila Katarina“. Radove je obišao predsednik opštine Milan Đokić sa saradnicima.




”Zaokružujemo sve ono što su bili planovi za 2018. godinu. Završeni su radovi i u Lastavičkom polju, nastavlja se još nešto od radova koje imamo po selima na zadružnim domovima i 2018. možemo da smatramo godinom u kojoj smo realizovali sve projekte koje smo i planirali da realizujemo”, rekao je Milan Đokić.

Predsednik opštine je, zajedno sa čelnim ljudima Javnog preduzeća Razvoj, juče obišao i priobalje Timoka, kod nekadašnje kožare. Lokalna samouprava podržaće inicijativu građana i urediti obalu Timoka, s obzirom da je usled visokog vodostaja prošle godine reka odnela deo poljskog puta i oštetila okolne njive i voćnjake.



Izvor FKMS(Prinscreen youtube K.I)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...