Home / Knjaževac / U Knjaževcu održan Prvi otvoreni kup Balkana u bodybuildingu, bodifitnesu i fitnessu

U Knjaževcu održan Prvi otvoreni kup Balkana u bodybuildingu, bodifitnesu i fitnessu

U knjaževačkom Domu kulture je  17.11.2018. godine održan Prvi otvoreni kup Balkana u bodybuildingu, bodifitnesu i fitnessu na kome su uzeli učešće takmičari iz 10 zemalja Evrope.

Za reprezentaciju Srbije koju su činila 9 učesnika, nastupio je samo jedan član Pauerlifting i bodi bilding sportskog kluba ,, Knjaževac” na ovom prvenstvu, jer su Savić Ivan i Jovanović Dina bili sprečeni da uzmu učešće na ovom prestižnom takmičenju zbog nastalih povreda prilikom priprema.

Uprkos tome osvojena je jedna zlatna medalja, jedna srebrna medalja, jedna bronzana medalja i jedan pehar, a to je po kategorijama izgledalo ovako:


U kategoriji Classic Bodybuilding za seniore preko 180 cm nastupio je Savić Dušan osvojivši zlatnu medalju i pehar za najboljeg učesnika u ovoj kategoriji. U ukupnom plasmanu kategorije Classic Bodybuilding za seniore Savić Dušan osvojio je srebrnu medalju.

Kako je ovo bilo prvenstvo otvorenog tipa, učesnici su mogli da nastupe u još jednoj kategoriji.

Savić Dušan takođe je nastupio u kategoriji Bodybuilding za seniore do 100 kg i u jakoj konkurenciji osvojio bronzanu medalju.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...