Home / 2020 / U Knjaževcu najavljena Letnja škola sporta

U Knjaževcu najavljena Letnja škola sporta

Od naredne godine počeće realizacija Otvorene letnje škole sporta, koja će naizmenično biti održana u Knjaževcu, Zaječaru, Boru i Negotinu.

Organizovanje ovakve sportske manifestacije dogovoreno je na sastanku predstavnika sportskih asocijacija pomenutih gradova i opština.

Otvorena letnja škola sporta program je Sportskog zaveza grada Zaječara, namenjen je deci uzrasta od šest do 11 godina, a biće realizovana u julu naredne godine.





Iz svagog grada biće agažovani mladi treneri i profesori fizičkog vaspitanja, koji će voditi ekipe u različitim sportovima. Ukupno 160 dece, po 40 iz svakog grada, biće učesnici Otvorene letnje škole sporta, koja će naizmenično biti održana u Knjaževcu, Boru, Negotinu i Zaječaru, koji će biti domaćin završnice.
Sastanku u Zaječaru su prisustvovali Krunislav Simić, prvi čovek “Asocijacije “Sport za sve” iz Knjaževca, Miloš Luković, ispred Asocijacije “Sport za sve” u Boru, Dušan Matejević, generalni sekretar Sportskog saveza opštine Negotin i Igor Božinović, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zaječara, inicijator i domaćin sastanka.




FKMS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...