Home / 2022 / U Knjaževcu Bespovratno sufinansiranje za radove na stambenim zgradama (Video)

U Knjaževcu Bespovratno sufinansiranje za radove na stambenim zgradama (Video)

Odbornici su na  juče održanoj sednici Skupštine opštine Knjaževac,  usvojili Odluku o bespovratnom sufinansiranju aktivnosti na investicionom održavanju i unapređenju svojstava stambenih i stambeno poslovnih zgrada na teritoriji opštine Knjaževac. Odluku je obrazložio predsednik opštine Knjaževac, Milan Đokić.
„Tema ove Odluke nisu sitnice koje sami stanari mogu da rešavaju, već veliki problemi koje ne mogu da reše finansijski, pravno ili tehnički. Tu su inženjeri iz javnog sektora, javna komunalna preduzeća, pravnici i Opština koja će obezbediti finansijsku pomoć. Sa ovom Odlukom, postali smo prva Opština u Srbiji koja sistemski tretira probleme i pruža ruku stanarima svih stambenih zgrada za konkretnu finansijsku pomoć u rešavanju njihovih problema. Želimo da nam grad bude lepši, stambene zgrade uređenije i da život u tim zgradama bude bolji i komforniji. Na taj način povećava se i vrednost stana, a samim tim i imovina građana.“

Posle obavljene serije razgovora sa predstavnicima stambenih zgrada, došlo se do zaključka da su najčešći problemi u zgradama ravni krovovi koji prokišnjavaju, kao i dotrajali liftovi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...