Home / 2021 / Tri zlatne i dve bronzane medalje za Knjaževačke Powerliftere (Foto)

Tri zlatne i dve bronzane medalje za Knjaževačke Powerliftere (Foto)

U Vladičinom Hanu 23. oktobra  održan je Tradicionalni Gala kup u Pauerliftingu .

Učestvovalo je 80 takmičara iz Srbije i Bugarske, a naš grad predstavljao je Pauerlifting i bodibilding sportski klub “Knjaževac” koji je nastupao sa tri takmičara i dve takmičarke.

U kategoriji seniora do 74 kg (uzrast 23-40 godina), nastupio je Denis Aleksić koji je osvojio treće mesto. U kategoriji juniora do 105 kg (uzrast 18-23 godina), nastupio je Aleksandar Živković koji je osvojio prvo mesto. U kategoriji sub juniora do 105 kg (uzrast 14-18 godina), nastupio je Stefan Ilić koji je osvojio treće mesto. U kategoriji juniorki do 84 kg (uzrast 18-23 godina) nastupila je Ivana Živković koja je osvojila prvo mesto.




U kategoriji sub juniora do 57 kg (uzrast 14-18 godina), nastupila je Tijana Trifunović koja je takođe osvojila prvo mesto i postavila dva nova rekorda Gala kupa u svojoj kategoriji za mlađe juniorke, i to u čučnju sa podignutih 82.5 kg i u deadliftu – mrtvom dizanju sa podignutih 100 kg.

Pauerlifting i bodibilding sportski klub “Knjaževac” u konkurenciji od 17 klubova zauzeo je ekipno 5 mesto. Zbog bolesti, nažalost, nisu mogli da nastupe za klub Marija Rakić u kategoriji veteranki i Jovan Milosavljević u kategoriji juniora.

Odlazak na ovo takmičenje pomogao je Sportski Savez Knjaževac.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...