Home / 2021 / TABLETI ZA KNJAŽEVAČKE UČENIKE

TABLETI ZA KNJAŽEVAČKE UČENIKE

Timočki klub u saradnji sa Centrom za socijalni rad iz Knjaževca u cilju podrške i pomoći kao i olakšavanja nastave, učenicima osnovnih i srednjih škola u Knjaževcu dodelili su tablete.
“Kroz projekat “Učenje na daljinu za sve” omogućili smo pristup učenju na daljinu mladima od 8 do 18 godina iz opštine Knjaževac. Kako je broj tableta za sada ograničen, obezbedili smo 100 tableta, a nadamo se da ćemo u nekom narednom periodu taj broj i povećati,” rekla je Sanja Džakula iz Timočkog kluba.



“I u narednim godinama koje su pred nama činićemo sve da poboljšamo stanje u knjaževačkim školama, ne samo onima u gradu u kojima je već stanje itekako dobro, već i po seoskim, izdvojenim odeljenjima, pa i tamo gde ima i dvoje ili troje dece. Svi oni zaslužuju da imaju kvalitetnu i dobru nastavu. Naša deca su naša budućnost i tek će Opština Knjaževac iznenađivati svoje učenike, naročito one najbolje – solidarnošću, pomoći, stimulativnim merama i svime onime što će im biti još veći podstrek da budu još bolji đaci, studenti i da još više vole svoj grad”, rekao je ovom prilikom Milan Đokić predsednik opštine Knjaževac.
Svaki od učenika uz tablet dobio je i MTS karticu sa besplatnim internetom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...