Home / Bezbednost / Sutra : Tradicionalni, 11. međunarodni memorijalni turnir u malom fudbalu “Ivica Božinović 2016”

Sutra : Tradicionalni, 11. međunarodni memorijalni turnir u malom fudbalu “Ivica Božinović 2016”

Memorijalni turnir

Tradicionalni, 11. međunarodni memorijalni turnir u malom fudbalu “Ivica Božinović 2016” biće održan 10. decembra 2016. godine u Knjaževcu, u hali Osnovne škole “Dimitrije Todorović – Kaplar”, sa početkom u 08,00 časova.

Turnir organizuju Policijska uprava u Zaječaru i Policijska stanica Knjaževac, u saradnji sa lokalnom samoupravom, u znak sećanja na policijskog službenika Ivicu Božinovića, koji je tragično izgubio život izvršavajući službene zadatke 2000. godine, kao i na sve druge pripadnike Ministarstva koji su dali svoje živote za bolje sutra i dobrobit svih mlađih generacija.

Na turniru učestvuju ekipe Policijske uprave u Zaječaru, Policijske stanice Knjaževac, lokalne samouprave Knjaževac, SD “Midžor” iz Kalne, MUP-a Republike Srbije, Odreda žandarmerije iz Niša, kao i ekipe policije iz Rumunije – Krajova i policije iz Bugarske – Belogradčik.

U sklopu održavanja ovog memorijala pripadnici Policijske stanice Knjaževac su se tokom meseca novembra uključili u akciju dobrovoljnog davanja krvi u Domu zdravlja u Knjaževcu, koja traje do 10. decembra 2016. godine.Ostavite komentar :

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Knjaževac : Održana 136.sednica Opštinskog veća – Nove subvencije za agrar i stipendija za mlade Knjaževčane

-Na današnjoj sednici Opštinskog veća usvojen je Program podrške razvoju poljoprivrede; nova ...

%d bloggers like this: