Home / 2022 / Srpska napredna stranka u Knjaževcu prva predala potpise

Srpska napredna stranka u Knjaževcu prva predala potpise

Opštinski odbor Srpske napredne stranke zajedno sa koalicionim partnerima u Knjaževcu predao je sinoć prikupljene potpise za podršku republičke i lokalne liste ove stranke, a nosilac liste na lokalu je gospodin Milan Đokić.

▫️“Srpska napredna stranka je zajedno sa svojim koalicionim partnerima – “Ujedinjenom seljačkom strankom Srbije”, “Partijom Ujedinjenih penzionera” i “Socijaldemokratskom strankom Srbije” u rekordnom roku skupila značajno veći broj potpisa nego što je potrebno da bi se predala lokalna lista.




Lokalnu listu smo, svega nekoliko sati nakon raspisivanja izbora, predali Opštinskoj izbornoj komisiji. Mi na ove izbore izlazimo pod sloganom “Zajedno možemo sve” a to smo i večeras dokazali – došli smo svi zajedno i stranački i sa svojim koalicionim partnerima.

Došli smo u timu koji će voditi ovu kampanju, voditi Knjaževac u narednom periodu, a u njemu ima i starih i mladih, i muškaraca i žena, poljoprivrednika i uspešnih privrednika, prosvetnih radnika, lekara, ljudi koji žive u gradu i na selu. Hoćemo da tom raznolikošću pokažemo da zajedno možemo sve. Knjaževac, kada Knjaževčani svi zajedno rade za njega, može da stigne daleko dalje nego što to iko od nas može i da zamisli”, rekao je Milan Đokić.

Lokalni izbori u Knjaževcu raspisani su za 3. april.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...