Home / 2021 / Snimanje filma “Trag divljači” zatvara centar Knjaževca

Snimanje filma “Trag divljači” zatvara centar Knjaževca


Zbog potrebe snimanja novog  filma pod nazivom  “Trag divljači” u ponedeljak, 8. marta u jutarnjem terminu od 5 do 8 časova za saobraćaj će biti zatvoren TRG OSLOBOĐENJA u Knjaževcu (od kamenog mosta do gradske apoteke).

Iz produkcije ovog filma mole vlasnike automobila da sa ulice uklone svoja parkirana vozila.
Za vreme snimanja scena filma, ovaj deo grada obezbeđivaće policija, dok će saobraćajci usmeravati vozače na sporedne ulice.

 

Film bavi se pitanjima opravdanosti zločina i ubistva, pitanjem pokajanja, pitanjem osvete, pitanjem pravde, istine, otkrivanja mračnih tajni, vere u ideale i u postojanje ideala uopšte.“Scenario je innspirisan prozom Živojina Pavlovića, u režiji njegovog sina Nenada Pavlovića, bio je više nego dovoljan razlog da se kao producent zainteresujem za ovaj projekat. Filmovi Živojina Pavlovića su imali presudan uticaj na moju odluku da se profesionalno bavim filmom.”

Jugoslavija, 1979. godine.

JUGOSLAV je ambiciozni reporter u državi koja strogo kontroliše medije i ostavlja malo prostora za istraživa čko novinarstvo.

BLAGOJE je pukovnik UDBE pred penzijom, skrhan zdravstvenim problemima.

Putevi im se ukrštaju kada svirepo ubistvo potrese varošicu u Srbiji. Obojica odlaze da istraže slučaj, iz različitih pobuda.

U živopisnom ambijentu, Jugoslav upoznaje Blagojevu decu, sina ALJOŠU, disidenta-pustinjaka, ćerku SONJU, udovicu žrtve zločina i lokalnu femme fatale. Jugoslav ulazi u vezu sa Sonjom, što mu remeti moć rasuđivanja u već burnoj situaciji. Zadirući dublje u istragu, otkriva čitavu riznicu mračnih tajni, te intimnih i političkih izdaja u koje je umešana Blagojeva porodica. Tragajući za izazovnom pričom, Jugoslav nailazi na komunisti čko Srce tame.
Izvor https://rezim.rs/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

KONKURS ZA DONACIJU SADNOG MATERIJALA ZA USPOSTAVU ZASADA ENERGETSKE VRBE

Na osnovu pilot projekata uspostave energetskih plantaža sa kratkim proizvodnim ciklusom, a ...