Home / 2022 / Šampionski pehar za Timomed iz Knjaževca

Šampionski pehar za Timomed iz Knjaževca

Veliki šampionski pehar u kategoriji pčelinjih proizvoda, na ocenjivanju kvaliteta proizvoda i usluga organizovanom povodom 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, ove godine odlazi u TIMOMED, Knjaževac.

U kategoriji opreme za pčelarstvo Velikim šampionskim peharom nagrađena je MEDENA PLUS, Mehovine, a u robnoj grupi sredstava za prihranu i podsticaj razvoja pčela isto priznanje poneće APISPLUS, Jarkovac.


Komisija Novosadskog sajma za ocenjivanje kvaliteta pčelinjih proizvoda i opreme za pčelarstvo vrednovala je 108 uzoraka, koje je prijavilo 45 učesnika i donela odluku da Srebrni šampionski pehar dodeli beogradskom Udruženju API-BEO. Peharom Novosadskog sajma nagrađeni su Poljoprivredno gazdinstvo Vojkan Milutinović, Pančevo i Aleksandar Dimitrijević, Kikinda.

Početkom sledeće nedelje pred Komisijom će se naći meso i prerađevine od mesa. Očekuje se oko 120 uzoraka iz Srbije, ali i Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

TIMOMED je učesnik Novosadskog sajma od 1998. godine i od tada redovno izlaže svoj proizvodni program i prezentuje nove proizvode. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada za asortiman i kvalitet proizvoda u grupi meda, a šamipon kvaliteta je od 2000. godine pa do sada, vec 11 godina za redom.

Timomed je osvojio šampionski pehar na 78. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu i nosilac je 2 zlatne i 15 velikih zlatnih medalja, a ima i 2 šamipona kvaliteta u grupi proizvoda:

1. Kardio med šampion kvaliteta u grupi proizvoda med sa dodacima,

2. Propolis sprej sa arnikom šampion kvaliteta u grupi pomoćna lekovita sredstva

Pored toga “Timomed” je dobitnik mnogih priznanja, među kojima je i Diploma sa plaketom Privredne komore Srbije za 2002. godinu, za postignute rezultate u razvoju i unapredenju privrede.

Diploma sa plaketom Privredne komore Srbije za 2002. godinu, za postignute rezultate u razvoju i unapređenju privrede. Zlatna medalja novosadskog sajma 2009. godine za vrhunshi kvalitet meda i širok asortiman proizvoda.

Zlatna medalja Novosadskog sajma 2009. godine za med sa suvim voćem.

 


nsuzivo.rs / Timomed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...