Home / 2021 / Raris uputio Javni poziv za investicione lokacije

Raris uputio Javni poziv za investicione lokacije


imate halu ili neki drugi poslovni objekat koji vam nije potreban? Imate parcelu pogodnu za izgradnju poslovnih objekata? Želite da prodate ili izdate?

Ponudite ih potencijalnim investitorima.

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) uputila je javni poziv svim vlasnicima privatnih lokacija pogodnih za investicije i poslovanje da ih prijave i besplatno predstave na regionalnom investicionom portalu istočne Srbije „Invest East Serbia“ www.investeastserbia.org .

Na sajtu su predstavljene sve ključne činjenice, ekonomski pokazatelji, glavne prednosti poslovanja u našem regionu i predstavljene lokacije i projekti namenjeni investitorima.

Prijavu investicione lokacije može podneti vlasnik ili ovlašćeni zastupnik.

-Predstavite ih besplatno u našoj bazi investicionih lokacija na sajtu www.investeastserbia.org . U bazi su već 32 lokacije koje su predstavljene na 3 jezika: engleskom, nemačkom i srpskom, navode u RARIS-u i dodaju:




-Možemo vam pomoći da ih stavite u funkciju, prodate ili izdate. Promovisaćemo sve investicione mogućnosti, pa i vašu: na sajtu „Invest East Serbia“ , na investicionim konferencijama i skupovima, na sastancima sa domaćim i stranim investitorima, na društvenim mrežama, itd.

Predviđena je prijava proizvodnih hala i drugih poslovnih prostora i objekata, parcela za gradnju, greenfield i brownfield, kao i svaka druga lokacija na kojoj se može razviti poslovanje.

Podatke o investicionoj lokaciji potrebno je uneti u formular koji se može preuzeti na http://investeastserbia.com/index.php/javni-poziv-za-investicione-lokacije i popunjen formular poslati na e-mail invest@raris.org.

Obavezno je priložiti minimum 10 fotografija ili drugih ilustracija – izvode iz projekata, skice i slično, koje predstavljaju lokaciju.

Više informacija i pomoć možete potražiti putem mejla invest@raris.org.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...