Home / 2020 / RARIS objavio javni poziv za besplatno učešće u Programu podrške lokalnim biznisima u turizmu i povezanim sektorima

RARIS objavio javni poziv za besplatno učešće u Programu podrške lokalnim biznisima u turizmu i povezanim sektorima

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije RARIS  danas je objavila javni poziv za besplatno učešće u Programu podrške lokalnim biznisima u turizmu i povezanim sektorima.

Cilj ovog programa je unapređenje konkurentnosti i održivosti lokalnih biznisa u turizmu i industriji razonode, odnosno povezanim sektorima na teritoriji programskih opština.

Predviđena podrška podrazumeva besplatno učešće u praktičnim obukama iz oblasti sajamskog nastupa, digitalnog marketinga i ekonomske inkluzije, mentorsku podršku u različitim oblastima poslovanja i promociju na nacionalnom i rumunskom tržištu.

Mogu da konkurišu mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnici, registrovani na teritoriji Knjaževca, Sokobanje, Boljevca, Negotina i Kladova.

Rok za prijavljivanje je 20. januar 2021 godine.




Program će biti realizovan za ukupno 20 mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika.

Program se realizuje se u okviru projekta „Veštine za poslove – Unapređivanje prilika za zapošljavanje i socijalnu inkluziju marginalizovanih grupa kroz poboljšanje poslovnog okruženja u Istočnoj Srbiji“ koji finansira Kraljevina Norveška kroz projekat „Norveška za vas – Srbija“, a koji implementira Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“ u partnerstvu sa Regionalnom agencijom za razvoj istočne Srbije – RARIS.

Sve druge informacije i način prijavljivanja mogu se pogledati u Javnom pozivu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...