Home / 2022 / RARIS : Javni poziv za lokacije i projekte u turizmu

RARIS : Javni poziv za lokacije i projekte u turizmu

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije – RARIS  otvorila je javni poziv svim vlasnicima privatnih lokacija i projekata u turizmu da ih prijave i besplatno predstave na regionalnom investicionom portalu istočne Srbije „Invest East Serbia“.

Na dotičnom sajtu su predstavljene sve ključne činjenice, ekonomski pokazatelji, glavne prednosti poslovanja u našem regionu i predstavljene lokacije i projekti namenjeni investitorima.

Svi oni koji imaju turističke objekte, parcele pogodne za izgradnju turističkih objekata, projekte za investicije u turizmu, objekte koji se mogu prenameniti za turizam a koji su na prodaju, koji se izdaju ili za koje se traže partneri, mogu se besplatno objaviti u bazi investicionih lokacija na sajtu www.investeastserbia.com.
U bazi je već 20 lokacija i projekata koji su predstavljeni na 3 jezika: engleskom, nemačkom i srpskom. RARIS će promovisati sve investicione mogućnosti na sajtu „Invest East Serbia“, na investicionim konferencijama i skupovima, na sastancima sa domaćim i stranim investitorima, na društvenim mrežama.

Prijavu investicione lokacije ili projekta može podneti vlasnik ili ovlašćeni zastupnik.

U bazu turističkih lokacija i projekata mogu se prijaviti: parcele za izgradnju turističkih objekata, turistički objekti koji već postoje a koji se mogu unaprediti, renovirati, dograditi i slično, postojeći objekti koji se mogu prenameniti za turizam, sve druge lokacije ili projekte na kojima se može razviti poslovanje u turizmu.

Javni poziv i obrazac za prijavu lokacija mogu se naći na sčedećem  linku.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...