Home / 2020 / Radovi u Kaplarovoj ulici u Knjaževcu

Radovi u Kaplarovoj ulici u Knjaževcu

 

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić obišao je danas sa saradnicima radove na izgradnji trotoara u Kaplarovoj ulici.

Ovim radovima završava se projekat uređana prostora u nekoliko gradskih stambenih naselja, započet početkom godine, a donekle usporen zbog pandemije koronavirusa.

Radovi na izgradnji trortoara u ulici Kaplarovoj biće završeni u naredna dva – tri dana, čime je priveden kraju posao uređenja ovog dela grada. Preostaje samo sadnja drveća, a iduće godine, u dogovoru sa stanarima i rekonstrukcija fasada, kazao je prilikom obilaska gradilišta, predsednik Opštine Milan Đokić.




”Vrednost poslova na ovim lokacijama je blizu 10 miliona dinara. Urađeno je više od 1300 kvadrata asfaltnog prostora za potrebe parkiranja, 800 kvadrata behatona. Želimo da u 2021. krenemo, zajedno sa stanarima, u uređenje fasada. Knjaževac će biti lepši, a starnari će imati bolje uslove za život”.

Uverivši se u kvalitet obavljenog posla, Đokić nije mogao da ne primeti i stepen nebrige o prostorima, koji su uređeni tek pre nekoliko dana.

”Moraju građani da povedu računa, to je njihovo, namenjeno njihovoj upotrebi. Nijedno komunalno preduzeće ne može da postigne da očisti sve ono što mi ostali možemo da zaprljamo. Na svima nama je da vodimo računa da nam Knjaževac bude i lepši i čistiji”, apelovao je predsednik Đokić.

Osim Kaplarove i Kopeckove, odnosno ”Ledinog naselja”, nove parkinge, trotoare i mesta za odmor, dobili su i stanovnici ulica Milana Punčića i Cara Dušana.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...