Home / 2020 / Potpisivanje ugovora – Moja prva plata

Potpisivanje ugovora – Moja prva plata

Nacionalna služba za zapošljavanje formirala je listu odobrenih poslodavaca iz privatnog sektora za realizaciju programa “Moja prva plata”; među poslodavcima su i knjaževačke firme.
Sa poslodavcima iz privatnog sektora, čiju listu možete pogledati na linku https://mojaprvaplata.gov.rs/poslodavci povezalo se ukupno 7.352 kandidata iz cele Srbije.
“Potpisivanje trojnog ugovora između Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavca i kandidata je planirano u periodu od 28.11. do 14.12.2020. godine. Poslodavcima preporučujemo da stupe u kontakt sa kandidatom i preciziraju datum početka programa, a koji mora biti u periodu od 30.11. do 14.12.2020. godine. Za potrebe realizacije programa svim kandidatima je obezbeđen namenski tekući račun kod banke Poštanska štedionica ad, bez troškova održavanja računa, na koje će se isključivo vršiti uplata novčane naknade”, navode u NSZ.
Za poslodavce iz javnog sektora informacija o načinu i vremenu povezivanja sa kandidatima će biti naknadno objavljena.
Inače sa teritoriji opštine Knjaževac prijavilo se 36 poslodavaca iz privatnog i javnog sektora. Poslodavci ovom prilikom potražuju 87 kandidata sa završenom srednjom školom i fakultetom.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Knjaževac : “Miholjski susreti sela” počinju u Kalni

Drugi put u opštini Knjaževac održava se manifestacija koja ima cilj da ...