Home / 2022 / Poginuli otac i sin iz Knjaževca

Poginuli otac i sin iz Knjaževca

Policija u Boru uhapsila je R.B. (63) iz Ćićevca jer je usled nepoštovanja saobraćajnih propisa izazvao sudar u kome su poginule dve osobe, saopšteno je.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, R.B, vozač koji je upravljao kamionom, tereti se da na putu Bor-Zaječar nije ustupio prvenstvo prolaza automobilu, te su se sudarila dva vozila i u automobilu su poginule dve osobe, a dve su povređene.

Marko Đorđević (38), poreklom iz Knjaževca, a zaposlen u Boru, i njegov osmogodišnji sin nastradali su u toj nesreći.




Povrede je zadobila Markova supruga, koja je u drugom stanju, i njihov stariji sin.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, R.B. je odredjeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Marko Đ. (38) koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na putu Bor-Zaječar, kako se saznaje od poznanika, krenuo je sa porodicom na slavu u selo Mala Reka kod Knjaževca.

Marko je upravljao “audijem” i od zadobijenih povreda preminuo je na mestu nesreće dok je njegov osmogodišnji sin N.Đ. podlegao povredama u Opštoj bolnici u Boru.

U kolima su se u trenutku nesreće nalazili i Markova supruga koja je zbrinuta na Odelenju ginekologije i njihovo starije dete (13) koje je zadobiIo prelom butne kosti i prebačeno je u Klinički centar u Nišu.

 




Izvor https://rs. n1 info.com/ https://vesti .srbija danas.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...