Home / Knjaževac / Opština Knjaževac na 41. Međunarodnom sajmu turizma (Video)

Opština Knjaževac na 41. Međunarodnom sajmu turizma (Video)

Tradicionalno i ove godine Turistička organizacija opštine Knjaževac učestvovala je na 41.Međunarodnom sajmu turizma. U hali 4 Beogradskog sajma, štand Knjaževca bio je u znaku avanturističkog turizma i Stare planine.

Brojna su mesta koja možemo da pokažemo svojim gostima, smatra prvi čovek knjaževačke opštine Milan Đokić koji je i ove godine posetio ovaj prestižni sajam.

”Svi znaju da će u Knjaževcu, na Staroj planini, moći da skijaju, voze kvadove, bajkove, piju prirodne sokove, domaće rakije i kvaltetna vina,”, kazao je Đokić. On je dodao da naša opština obiluje prirodnim bogatstvima, podsećajući na termalne vode Banjice, ali i bogatim kulturnim nasleđem, naglašavajući da ”Knjaževac ima dušu”.

Na najvećoj manifestaciji u zemlji i jugoistočnoj Evropi, Knjaževac je predstavio sve svoje turističke potencijale, a ove godine akcenat je stavljen na avanturistički turizam i Staru planinu.

Takozvani ”knjaževački dan” bio je u subotu, 24. februara u 13:00 časova. Štand Turističke organizacije bio je u hali 4 Beogradskog sajma.Sajam i štan TO opštine Knjaževac posetio je i Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić.

Sajam je održan po 41. put pod sloganom ”Leto je bliže nego što mislite”. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Bugarska.


Za bogatu trpezu na štandu Turističke organizacije pobrinula se kafana ”Kod Saše”, a knjaževački proizvođači i neki od vlasnika malih pansiona Stare planine doneli su voćne nektare, lekovito bilje, tegle pune zdrave hrane. Odmor za oko bile su lepe devojke u modelima Udruženja ”Izvor”, a muzika za dušu čula se od ansambla ”Mala noćna muzika”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...