Home / 2021 / Održana 14.Sednica Skupštine opštine Knjaževac (Foto & VIdeo)

Održana 14.Sednica Skupštine opštine Knjaževac (Foto & VIdeo)


Juče je u Knjaževcu održana 14.Sednica Skupštine opštine.

Sednicu je vodio Predsednik Skupštine opštine Knjaževac Marko Stojanović, sa svojim zamenikom Igorom Stevanovićem.

Na sednici Skupštine održanoj u Knjaževcu, odbornici su usvojili Izveštaje o ostvarenim rezultatima i pripremljenosti osnovnih i srednjih škola.

Usvojeni su planovi rada za narednu godinu svih škola i PU “Bajka”, kao i Izveštaji o radu za 2021. godinu u kojima su se čule samo pohvale od strane direktora.

Odbornici su razmatrali i usvojili predloge odluka vezanih za skidanje useva sa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Knjaževac, kao i predlog rešenja o davanju saglasnosti na odluku Nadzornog odbora JKP “Toplana” Knjaževac o cenama toplotne energije.





 

Takođe, usvojen je i Predlog Odluke o naknadi troškova smeštaja i ishrane u Domu učenika srednjih škola za učenike sa prebivalištem van opštine Knjaževac, Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o finansijskoj podršci porodici sa decom, Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Program o izmeni i dopuni Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća “Toplana” za 2021. godinu, kao i predlog odluke o donošenju Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta opštine Knjaževac za 2021. godinu.

 

Usvojeni su i predlozi rešenja o imenovanju vršioca dužnosti JKP “Standard” i Preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju.




———–
“Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva”

Projekat sufinansiran iz budžeta opštine Knjaževac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...