Home / 2021 / Održana 11 Sednica Skupštine opštine Knjaževac – snimak (Foto & Video)

Održana 11 Sednica Skupštine opštine Knjaževac – snimak (Foto & Video)

 

Danas je održana 11.sednica Skupštine opštine Knjaževac. Odbornici su razmatrali o sprovedenim izborima za članove Saveta mesnih zajednica na teritoriji opštine Knjaževac održanim 25. aprila godine.

Razmatran je i Izveštaj o stepenu usklađenosti planiranih i relizovanih aktivnosti iz Programa poslovanja javnih preduzeća, društva kapitala i drugih oblika organizovanja na koja se primenjuje Zakon o javnim preduzećima čiji je osnivač opština Knjaževac. – Izglasan je i predlog rešenja o davanju saglasnosti na Statut JKP „Standard” Knjaževac.

Usvojeni su predlozi odluke o usvajanju Plana razvoja opštine Knjaževac za period od 2021 do 2027 godine i Strategija razvoja opštine za period od 2021 do 2025 godine. Usvojen je predlog odluke o usvajanju Strategije za unapređivanje predškolskog vaspitanja i obrazovanja opštine Knjaževac 2021 do 2025 godine, kao i izmena i dopuna Odluke o izradi Plana detaljne regulacije prve faze cevovoda i pratećih objekata vodosnabdevanja, deonica „Zubska reka – Jabučko ravnište”. Odbornici su razmatrali Izveštaj o – Opština Knjaževac, nakon odluke odbornika, daće na korišćenje nepokretnost u javnoj svojini opštine Knjaževac, Mesnoj zajednici Rgošte. Na današnjoj sednici odbornici su usvojili predlog rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad „dr Mihajlo Stupar” u Knjaževcu.

U nastavku teksta možete videti kompletan snimak današnje Sednice koja je uživo prenošena preko našeg FB Kanala Knjaževačke vesti, sa pratećim fotografijama.








Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...