Home / Knjaževac / Odluka o izboru projekata udruženja koji se finasiraju iz budžeta opštine Knjaževac za 2017.godinu

Odluka o izboru projekata udruženja koji se finasiraju iz budžeta opštine Knjaževac za 2017.godinu

 Opština Knjaževac će u  2017 godini finansirati 23 projekta udruženja, a za te namene iz budžeta je  izdvojeno 12.500.000 dinara.

Najviše novca odobreno je za realizaciju programa Festivala kulture mladih Srbije – 6.500.000 dinara. Umetnička akademija Istok dobila je 700.000 dinara za realizaciju projekta ”Kultura istoka – književna kultura i kulturno nasleđe u funkciji razvoja turizma”. Za projekat ”Nasleđe” Udruženju za negovanje tradicije ”Izvor” odobreno je 600.000 dinara, dok je sto hiljada manje dobilo Udruženje multiple skleroze za projekat ”I mi imamo pravo da živimo i radimo”. Isti iznos sredstava (500.000 dinara) iskoristiće i Udruženje privrednika, koje će realizovati projekat ”Razvoj malih i srednjih preduzeća i unapređenje poslovanja u opštini Knjaževac.”

Novac su dobili i Centar lokalne demokratije, Institut za pogranična područja, SUBNOR, Opštinska organizacija invalida rada i osoba sa invaliditetom, Direkcija za strategiju i integraciju Roma, Holistički info centar Agape, udruženja koja okupljaju vinare, lovačka udruženja iz Minićeva i Knjaževca, Ženska inicijativa, Književni klub ”Branko Miljković”, Udruženje penzionera, Kinološko društvo, Etno centar, Ferijalni savez i Astronomsko udruženje ”Andromeda”.

Овде можете преузети комплетну Одлуку.




x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...