Home / Banjica / Odloženo otvaranje bazena u Knjaževcu

Odloženo otvaranje bazena u Knjaževcu

bazen

U toku finalnih priprema za otvaranje  bazena koji je pokriven balon salom  i početak zimske sezone,  radnici STRK-a naišli su na neočekivani problem sa pumpama na crpnoj stanici. Zbog toga je ranije zakazano otvaranje  koje  je bilo planirano za petak, 23. decembar pomereno.

O tačnom datumu otvaranja naknadno ćemo vas obavastiti kada sa sigurnošću budemo znali kada će problem sa pumpama biti otklonjen. Hvala na razumevanju i vidimo se uskoro!” poručuju iz Javnog preduzeća Sportsko turistički resursi koje upravlja  kompleksom sportsko–rekreativnih objekata kome pripada olimpijski bazen “Banjica” u Knjaževcu.

Nakon nedavnog podizanja balon sale nad bazenom ulazi se u uzavršnu fazu priprema za početak zimske sezone na knjaževačkom olimpisjkom bazenu koji je pokriven balon kupolom.

Nabavljena je dovoljna količina energenata za grejanje bazena,  a gostima  je uz termalnu vodu dostupna i  uslugu saune i parnog kupatila u okviru Spa centra.

Cena karata ostaje nepromenjena i iznosi 150 dinara, a sezonske karte za letnju sezonu važe i tokom predstojeće zimske sezone.

Svi  ljubitelji zimskih sportova mogu  da posete Planinarski dom na Babinom zubu  kojim takođe gazduje   JP „Spotrsko-turistički resursi Knjaževac“


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...