Home / 2022 / Novi konkurs Zaječarske inicijative: ZIman poziva mlade iz Zaječara i regiona

Novi konkurs Zaječarske inicijative: ZIman poziva mlade iz Zaječara i regiona

ZIman se i dalje bori za bolje lokalne zajednice. Imate ideju kako da promenite nešto u svom kraju, gradu, opštini? Pridružite se Ziman-u i prijavite se na konkurse u okviru programa ZIman-ov fond za mlade, Mladi u pokretu i Školski izbori.

Programi donacija su namenjeni svim udruženjima građana i đačkim parlamentima iz Timočke krajine, Svrljiga, Aleksinca, Paraćina i Ćuprije. Rok za konkurisanje je 1. februar 2022. godine.

“ZIman-ov fond za mlade”, namenjen je organizacijama mladih i za mlade. Za maksimalan iznos od 3,000 američkih dolara, mogu da konkurišu registrovana udruženja građana i da predlože ideje koje mogu da doprinesu odgovornom i aktivnom učešću mladih u demokratskom životu lokalnih zajednica.

Za program Mladi u pokretu, učenički parlamenti mogu da konkurišu za maksimalno 700 američkih dolara, dok će u okviru programa Školski izbori Zaječarska inicjativa pružati kompletnu tehničku, mentorsku i finansijsku pomoć parlamentima da isplaniraju, pripreme i sprovedu Školske izbore.

Celokupna konkursna dokumentacija i ostale korisne informacije se mogu naći na internet stranici www.ziman.rs ili dobiti putem telefona 019/ 440 225.

Program donacija realizuje ZIman u saradnji sa Zaječarskom inicijativom i Nacionalnom zadužbinom za demokratiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...