Home / 2020 / Nastavak Srpske lige i Zone istok

Nastavak Srpske lige i Zone istok

 

Timočanin u nedelju igra protiv Car Konstantina, OFK Knjaz u subotu dočekuje Hajduk Veljka.
Takmičenje u Srpskoj fudbalskoj ligi istok nastavlja se utakmicama 17. kola. Fudbaleri Timočanina, posle dugog „sušnog“ perioda (na šest utakmica, od mogućih 18, osvojili su svega 3 boda), uspeli su da ostvare dve uzastopne pobede. Na taj način popravili su bodovni saldo i poziciju na tabeli, tako da uoči ovog kola zauzimaju 11. mesto sa 22 osvojena boda.

Knjaževčani su u nedelju domaćini niškom Car Konstantinu, a utakmica na gradskom stadionu u Knjaževcu počinje u 13 časova.




Klubovi koji nastupaju u Zoni istok boriće se za bodove u okviru 14. kola. OFK Knjaz je u lošoj seriji. Najpre je neočekivano poražen na svom terenu od BSK-a, a zatim doživeo pravu katastrofu na gostovanju u Pirotu pritv Senjaka. Izvesno je da ekipi predstoji borba za opstanak u Zoni, a dodatni probelem je težak raspored. U poslednjoj utakmici ove jeseni na domaćem terenu OFK Knjaz igra protiv lidera na tabeli, negotinskog Hajduk Veljka. Ekipe se sastaju sutra na pomoćnom terenu gradskog stadiona u Knjaževcu od 13 časova


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...