Home / 2021 / Nagrađeni likovni i literarni radovi povodom Nacionalne nedelje zdravlja usta i zuba

Nagrađeni likovni i literarni radovi povodom Nacionalne nedelje zdravlja usta i zuba

Zavod za javno zdravlje “Timok” u Zaječaru objavio je imena nagrađenih učenika na tradicionalnom konkursu povodom Nacionalne nedelje zdravlja usta i zuba, pod sloganom “Zdrave navike za zdrave zube”.

U kategoriji literarnih radova najuspešniji je bio sastav Anje Radovanović, učenice IV3 OŠ “Vuk Karadžić” u Knjaževcu, druga nagrada pripala je Kristijanu Goluboviću, učeniku IV3 OŠ “Ljuba Nešić” u Zaječaru, dok je treću nagradu osvojila Mara Stanišić II2 OŠ “Dubrava” u Knjaževcu. U kategoriji predškolaca najbolji je grupni rad mališana iz Predškolske ustanove “Đulići” Zaječar, drugu nagradu dele Anđela Filipović iz Majdanpeka i Janko Živković iz Knjaževca, a treća nagrada pripala je vrtiću u Boljevcu.
Među osnovcima od I do IV razreda, najbolji likovni rad naslikala je Jovana Nikolić, učenica IV razreda OŠ “Desanka Maksimović” u Zaječaru, druga je Lana Stojanović iz IV3 OŠ “Vuk Karadžić” Knjaževac, a treću nagradu dele Danilo Milijić, III1 OŠ “Lj. R. Nada” u Zaječaru i Natalija Živković IV3 OŠ “Ljuba Nešić” u Zaječaru. Kod starijih osnovaca, prvom nagradom ocenjen je likovni rad Anastasije Mitov, učenice VII2 OŠ “Hajduk Veljko” u Zaječaru, drugom Milica Jelenković VII2 OŠ “Dubrava” u Knjaževcu, dok je trećom nagrađena učenica Marina Bibesković VII OŠ “Hajduk Veljko” u Korbovu.iZVOR temporadio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Knjaževac : UMIVEN CENTAR GRADA

 Stambene zgrade u strogom centru Knjaževca dobile su nove fasade koje uz ...