Home / Knjaževac / Mladi Knjaževački Skijaši U Jermeniji

Mladi Knjaževački Skijaši U Jermeniji

Članovi Ski kluba Midžor iz Knjaževca  i reprezentativci Srbije  tokom višednevnog boravka u Jermeniji nastupiće na dve slalomske i dve veleslalomske FIS trke koje će im poslužiti kao najbolja moguća provera forme pred nastupe na još većim međunarodnim takmičenjima u nastavku sezone.

Na dalek put od Beograda preko Moskve do Jerevana mladi smučari krenuli su predvođeni Milanom Božićem, generalnim sekretarom Skijaškog saveza Srbije.

Već na startu nadmetanja, u prvoj slalomskoj trci voženoj juče, knjaževački predstavnici postigli su odlične rezultate. Mihajlo je osvojio drugo, a Veljko peto mesto, dok Mateja na žalost nije završio prvu trku. Danas je na programu drugi slalom, dok se u četvrtak i petak voze trke u veleslalomu.

Po završetku nastupa u Jermeniji, Mihajlo Đorđević učestvovaće već početkom februara na zimskoj Univerzijadi u Rusiji, dok će i Mihajlo i Mateja sredinom narednog meseca putovati u Švedsku i učestvovati u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u alpskim disciplinama koje se održava u poznatom ski centru Oreu od 5. do 17. februara.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...