Udruženje ugostiteljskih i turističkih poslenika Srbije organizovalo je u Knjaževcu 10. Međunarodno takmičenje u spremanju jela sa roštilja na nacionalni i tradicionalni način.
Takmičenje je održano 8. i 9. septembra u konaku „Barka“ u Knjaževcu.
Na profesionalnom takmičenju u spremanju jela sa roštilja na nacionalni i moderan način, tim majstora iz etno Kompleksa Apostolović iz Leskovca osvojio je “Zlatni tanjir”, kao sveukupni pobednik.
Na profesionalnom takmičenju u spremanju jela sa roštilja na nacionalni i moderan način tim APOSTOLOVIĆ osvojio je više nagrada, od kojih dve zlatne u timskom radu i jedno prestižno priznanje ZLATNI TANJIR – kao sveukupni pobednik 10. međunarodnog takmičenja gastronoma!
Do tog prestižnog priznanja Leskovčani su došli tako što su prethodno osvojili više nagrada, od kojih dve zlatne u timskom radu.
Reč je, inače, o međunardnom, desetom po redu, takmičenju gastronoma.
Pogledajte fotografije sa takmičenja
Izvor Knjaževačke evsti foto FB http://jugmedia.rs