Home / 2022 / Knjaževac : Proglašeni Najboljih u sportu za 2021. godinu

Knjaževac : Proglašeni Najboljih u sportu za 2021. godinu

Svečanost povodom proglašenja najboljih u sportu za 2021. godinu održana je u Domu kulture u Knjaževcu.

▫️Najbolji mladi sportista je Miša Cvetković, član tekvondo kluba “Major Kirjejev”, koji je jedini u pionirskoj kategoriji osvojio 1. mesto u borbama na Prvenstvu Srbije i Otvorenom međunarodnom kupu.

▫️Najbolja sportistkinja je Lena Zdravković, mlada nada rukometnog kluba Arif “Osice”.
“Nisam očekivala ovu nagradu i jako sam srećna i ponosna na sebe”, rekla je Lena po dobijanju priznanja.
▫️Titulu najboljeg sportiste poneo je je Veselin Zlatković iz Skijaškog kluba “Midžor”.



“Bavim se skijanjem od svoje sedme godine, na kraju se isplatio ovaj trud i to je meni motivacija za dalji napredak ne samo u skijanju, već i u daljem životu”, izjavio je ovaj mlad i perspektivan sportista.
▫️Najbolji sportski trener je Martin Marković, iz Stonoteniskog kluba „Knjaževac“.
„Da budem potpuno iskren, ovo priznanje nisam očekivao u ovom trenutku, ali je svakako podstrek da se radi još bolje. Trudili smo se da ima što veći broj dece u klubu, postigli smo dobre rezultate. Veliko mi je zadovoljstvo zbog ovog i zahvalio bih se opštini Knjaževac i Sportskom savezu jer su prepoznali da je ovo što radimo nešto dobro”
▫️FK „Timočanin“, koji je u prošloj godini slavio jubilej 100 godina od osnivanja kluba, najbolji je sportski klub u opštini.
“Zahvalio bih Sportskom savezu na priznanju jer nije mala stvar biti najbolji sportski kolektiv u gradu. Ovom prilikom bih poručio mojim fudbalerima, trenerima i upravi da ćemo morati u narednom periodu što bolje i kvalitetnije da treniramo i radimo kako bismo opravdali ovu nagradu. Zahvaljujem se i lokalnoj samoupravi na neizmernoj podršci”, rekao je Miloš Stojanović, predsednik FK “Timočanin“.
▫️Zahvalnicu za izuzetan doprinos u sportu i brigu o zdravlju sportista dobio je Jovan Blagojević Joca, zahvalnicu za izuzetan doprinos u sportu Goran Miljković Finac, a diploma za najboljeg sportskog radnika za prošlu godinu dodeljena je Miroslavu Stojadinoviću Moši.
▫️Ovu manifestaciju tradicionalno organizuje Sportski savez Knjaževca.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...