Home / Knjaževac / Knjaževac : Nove generacije prvaka

Knjaževac : Nove generacije prvaka

Ne žalimo novac kada su u pitanju naša deca. Za sve ostalo može i da ima i da nema, ali uvek mora da postoji dovoljno novca za decu, poručio je Milan Đokić iz Osnovne škole ”Vuk Karadžić”, gde je pristustvovao svečanosti povodom prijema nove generacije prvaka.

Svečanosti povodom prijema nove generacije prvaka organizovane su u svim osnovnim školama, gde su ih, prigodnim programima, pozdravili njihovi stariji drugari. Milan Đokić, predsednik opštine Knjaževac, poručio je iz Osnovne škole ”Vuk Karadžić”, čiji je đak bio i sam, da će u budžetu uvek biti novca za decu.




”Sve ono što smo planirali da u školama uradimo, urađeno je. Sve škole su opremljene učilima, nastavnim sredstvima… Škole se finansiraju jako dobro, naša deca uvek idu na takmičenja, trudimo se da im pružimo dobre uslove za rad. Zaposleni svojim entuzijazmom daju dodatni kvalitet, te naša deca na takmičenjima ostvaruju izvanredne rezultate. Obezbedili smo poklone sa kompletnim priborom za čitavu školsku godinu. I ove godine će užine biti besplatne za sve osnovce. Trudimo se da kvalitet užina bude bolji, naročito u Osnovnoj školi ”Dubrava”, koja nema svoju kuhinju. Kada su u pitanju naša deca, zaista ne žalimo novac iz budžeta. Za sve ostalo, može i da ima i da nedostaje, ali za kada su u pitanju deca, uvek mora da postoji dovoljno novca.”

Koliko za decu i roditelje, toliko je i za kolektive škola doček nove generacije učenika uvek poseban doživljaj, kazala je Dragana Ljubisavljević, direktorka ”Vuka”.

U Knjaževcu, u svet znanja i obrazovanja zakoračilo je ove godine nešto preko dve stotine dečaka i devojčica. Nastava počinje u ponedeljak, trećeg septembra.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...