Home / Knjaževac / Knjaževac : II Otvoreno međunarodno prvenstvo za osobe sa invaliditetom

Knjaževac : II Otvoreno međunarodno prvenstvo za osobe sa invaliditetom

 

Pauerlifting Savez Osoba Sa Invaliditetom – PSOSI poziva sve sugrađane na II. Otvoreno međunarodno prvenstvo u paraolimpijskoj disciplini „Bench Press“ koje će se održati u Knjaževcu 14.05.2017. godine sa početkom u 13,00 sati u sportskoj hali OŠ „Dimitrije Todorović Kaplar“ u Knjaževcu.

Za sada je prijavljen rekordan broj takmičara, a očekuju se učesnici iz Bugarske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije.  Udruženja „Opštinska organizacija invalida rada i osoba sa invaliditetom“ i „Udruženje multiple skleroze Knjaževac“ će na mestu održavanja postaviti štandove, a u revijalnom delu nastupiće predstavnici klubova borilačkih veština i folklorni ansambal „Kolo“ iz Knjaževca. Za dobru atmosferu postaraće se lokalni di-džej Darko Micić

Posetioci će moći da na ulazu u skladu sa svojim mogućnostima doniraju novac, sva novčana sredstva sakupljena od dobrovoljnih priloga sa ovog prvenstva biće iskorišćena u humanitarne svrhe za lečenje Anđele Đošić (11 godina) koja boluje od leukemije koštane srži.

Apelujemo na sve ljude dobrog srca da dođu u što većem broju i podrže naše sugrađane koji učestvuju na ovom prvenstvu, kao i malu Anđelu koja trenutno vodi najveću bitku – borbu za život.







Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...