Home / Donja Kamenica / Knjaževac : Gornja Kamenica uskoro dobija novu baznu stanicu za mobilnu telefoniju

Knjaževac : Gornja Kamenica uskoro dobija novu baznu stanicu za mobilnu telefoniju

Obaveštenje o podnetom zahtevu za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu

Višegodišnji problemi stanovnika Gornje i Donje Kamenice kao i turista koji dolaze na Staru planinu  sa kvalitetom i jačinom mobilne mreže uskoro mogu biti rešeni.

Opština Knjaževac Obaveštva  javnost da je nosilac projekta ,,Telekom Srbijaʼʼ podneo zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu za projekat radio-bazne stanice mobilne telefonije ,,ZA65/ZAU65, Gornja Kamenica,ʼʼ čija se realizacija planira na katastarskoj parceli br. 2281 KO Gornja Kamenica.

Uvid u podatke i dokumentaciju iz zahteva nosioca ovog projekta može se izvršiti u prostoriji br. 42 nadležnog organa Opštinske uprave Odeljenja za privredu i društvene delatnosti opštine Knjaževac, ul. Miloša Obilića 1 Knjaževac u roku od 10 dana od dana obaveštenja, radnim danom od 12 do 14 časova.

Ovaj organ će doneti odluku o tome da li je za predloženi projekat potrebna procena uticaja na životnu sredinu , o čemu će blagovremeno obavestiti javnost.

 


Šef odeljenja, dipl. ecc. Marija Jelenković – Obradilac Savetnik Lastica Milivojević

One comment

  1. A to sto nema pokrivenosti signalom ni jedne mobilne mreze od naselja Trgoviste do sela Štrbac, na sta godinama unazad skrece paznju novinar emisije SAT Mirko Alvirovic! Za to nikakvo resenje!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...