Home / 2020 / Humanitarna akcija filmske ekipe „Južni vetar 2” (Video)

Humanitarna akcija filmske ekipe „Južni vetar 2” (Video)

Filmska Ekipa  „Južni vetar 2“ koja već više od četiri nedelje boravi u Knjaževcu, gde snima veći deo scena za nastavak filma, danas je u knjaževačkom Domu kulture održala je press konferenciju povodom završetka snimanja i tom prilikom uručila humanitarnu pomoć za decu iz materijalno ugroženih porodica sa područja ove opštine, kao i pomoć namenjenu knjaževačkim osnovnim školama.

Ekipa filma predvođena rediteljem Milošem Avramovićem, te glumačko – producentskim tandemom, Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem, producentkinjom Tatjanom Žeželj Gojković , u prisustvu predsednika opštine Knjaževac, Milana Đokića, uručila je i poklone u vidu školskog pribora, slatkiša i nastavnih pomagala đacima. Darovi su uručeni učenicima i direktorima svih osnovnih škola na teritoriji naše opštine.







„Proveli smo ovde skoro polovinu snimanja i veoma smo se zbližili sa Knjaževčanima. Svaki put kad smo snimali u gradu, uvek smo imali „publiku“ koja nas je podržavala kada smo radili snimanje akcionih scena i zato smo želeli na neki način da im se odužimo“, istakao je reditelj Miloš Avramović.

Celokupni tim Južnog vetra izrazio je ogromnu zahvalnost i pohvale na račun saradanje sa lokalnom samoupravom, celom opštinom i meštanima, koji su u svakom trenutku bili raspoloženi za pomoć pri realizaciji ovog zahtevnog projekta.

Kako je najavljeno, uz pomoć sponzora i prijatelja projekta „Južnog vetra“, do kraja godine opštini Knjaževac biće uručen i ostatak pomoći koju će Opština rasporediti školama na području Knjaževca, u skladu sa potrebama.

U današnjoj humanitarnoj akciji učestvovali su prijatelji projekta „Južni vetar“: Vojvođanska Banka a.d Novi Sad, OTP Grupa, Lilly Drogerie, Chipsy Brend Kompanije Marbo Product, Alpha, Idea, Mogyi, Swisslion Takovo, Aksa.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...