Home / Bioskop / Filmovi Stado i FANTASTIČNE ZVERI I GDE IH NAĆI – 10 decembra u Knjaževcu

Filmovi Stado i FANTASTIČNE ZVERI I GDE IH NAĆI – 10 decembra u Knjaževcu

stado-film

“Stado”, rediteljski debi Nikole Koje, premijerno je prikazan protekle nedelje u Sava centru, a knjaževačka publika imaće priliku da ga pogleda   Mobil 3D Cinema Bioskopu Doma kulture u subotu 10.12.2016.godine, istog dana biće prikazan i Film “Fantastične zveri i gde ih naći”.

Projekcije u 18:30 i 20:30 h. cena ulaznice iznosi  250 dinara.

„Stado“ je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo. Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa sa đavolom, ako je potrebno. Može se reći da je „Stado“ zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umetnici i dok postoji država.





 

fantastic_beasts-poster-206x300Slavna književnica Hari Poter serijala, Dž.K. Rouling, pripremila je novu poslasticu za sve ljubitelje sveta čarobnjaka. Film “Fantastične zveri i gde ih naći” je nastao prema poslednjem delu poznate britanske književnice Dž.K. Rouling, autora serijala o čarobnjaku Hariju Poteru. U glavnoj ulozi gledaćemo Edija Redmejna koji glumi čarobnjaka Njuta Skamandera. Radnja se događa 70 godina pre nego što je saga o Hariju Poteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Hari čitao pre odlaska u Hogworts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.

o

Originalni naslov: Stado
Početak prikazivanja filma: 24.11.2016
Dužina trajanja filma: 99 min
Država/Godina: SRB/2016
Žanr: komedija
Glumci: Nikola Kojo, Zoran Cvijanovic, Natasa Ninkovic, Vesna Trivalic, Nikola Djuricko
Režiser: Nikola Kojo




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...